Coach Utrecht

Bij mij verkrijg je inzichten in je eigen identiteit, verlangens en behoeften en de weg naar het bereiken daarvan. Door middel van diverse oefeningen en gesprekken ontwikkel je bij Coach Utrecht nieuwe gedragspatronen, vaardigheden en overtuigingen. Als coach begeleid ik jou bij het verhelderen van doelen, helpt bij het vinden van oplossingen en ondersteunt je bij het duurzaam realiseren van je doelstellingen.

Ik ondersteun je zowel op professioneel als persoonlijk vlak, waarbij ik als coach op een gelijkwaardige wijze één-op-één met jou samenwerk.

Coaching op haptonomische basis

Met coaching op haptonomische basis combineer ik de principes van haptonomie met begeleiding gericht op persoonlijke ontwikkeling. In tegenstelling tot traditionele coachingsmethoden waarbij hoofdzakelijk wordt gewerkt met verbale communicatie en cognitieve technieken, richt haptonomische coaching zich op het stimuleren van gevoelservaringen. Door middel van gesprekken, oefeningen en aanraking kan ik je bewust maken van spanningen, blokkades en onbewuste gedachten in je lichaam. Door hiermee te werken kun je deze loslaten en ruimte creëren voor persoonlijke groei.

Een traject bij Coach Utrecht

In mijn coachingstrajecten begeleid ik mensen in het verkennen van hun diepere waarden en motivaties, om zo bewustere keuzes te maken in hun leven. Ik moedig hen aan om uit hun comfortzone te stappen en nieuwe ervaringen op te doen, zodat ze kunnen groeien en bloeien.

Daarnaast organiseer ik lichaamsgerichte workshops waarin ik mensen bewust maak van de verbinding tussen lichaam en geest. Door middel van oefeningen en meditaties help ik hen om spanning los te laten, emoties vrijelijk te uiten en meer in contact te komen met hun innerlijke wijsheid.

Neem contact op

Vul het contactformulier in als je vragen hebt of bel mij als je een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag of klacht is, ik help je graag verder.