Mijn Tarief

De duur van een sessie is 60 minuten en kost €90. Het is ook mogelijk een sessie te boeken van 90 minuten, in dat geval is de prijs €120.

We ontmoeten elkaar in mijn praktijk, echter is in overleg een andere locatie bespreekbaar. We beginnen altijd met een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin je je zorgen en problemen deelt en we kijken dan samen of en hoe we verder gaan.

Bekijk ook de mogelijkheden met je werkgever. Vaak is er een opleidings- of ontwikkelingsbudget dat besteed kan worden aan coaching.

Betalingsmogelijkheden

Als je de gemaakte afspraak binnen 24 uur voor aanvang wilt annuleren dan zal ik helaas de behandeling in rekening moeten brengen. Wil je de afspraak tussen 24 en 48 uur voor aanvang annuleren, dan moet ik 50% van de kosten in rekening brengen. Bij annulering van de afspraak langer dan 48 uur voor de aanvang is het mogelijk om deze te verzetten. 

Verzekering

Vanuit je basispakket krijg je geen vergoeding voor haptonomie. Mogelijk wordt er een vergoeding verstrekt vanuit een aanvullende verzekering. Bekijk het complete vergoedingenoverzicht op deze website: https://www.zorgverzekeringwijzer.nl/zorgvergoedingen/haptonomie/

Neem contact met mij op

Ben je ervan overtuigd dat wij een match zijn en ik diegene ben die jou kan helpen om van je klachten af te komen? Neem dan contact met mij op. Dan gaan we samen kijken welke behandeling het beste bij jou past.