Mijn werkwijze

We beginnen altijd met een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin je je zorgen en problemen deelt en we kijken dan samen of en hoe we verder gaan. Tijdens deze sessie bij Haptonoom Utrecht ga je in gesprek met mij over wat er op dat moment in jouw leven speelt.

Door middel van oefeningen, aanrakingstechnieken en gesprekken word je bewust gemaakt van de signalen die je lichaam geeft en word je bewust gemaakt van je eigen gevoelswereld en de onbewuste processen die daarin spelen. Ik ondersteun je om ook tijdens dagelijkse situaties meer naar deze signalen te luisteren en ernaar te handelen.

Een veilige omgeving

In de warme en veilige omgeving van mijn eigen haptonoom praktijk zal ik je begeleiden bij het (her)ontdekken van je eigen grenzen, behoeften en verlangens. Er wordt aandacht besteed aan zowel je mentale als fysieke gesteldheid, omdat deze nauw met elkaar verbonden zijn. Door bewust te worden van hoe jij jezelf ervaart in relatie tot anderen, kun je komen tot persoonlijke groei en meer balans in je leven.

Samen gaan we op ontdekkingsreis om antwoorden te vinden en te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Ik kijk ernaar uit je te begeleiden op jouw pad naar welzijn en groei. 

Neem contact met mij op

Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.