Haptonoom Utrecht – Anke Dijkstra

Ik ben Anke Dijkstra en vanuit mijn holistische haptonomie visie richt ik mij met therapeutische behandelingen op emotionele of psychische klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angststoornissen, stress, depressie of trauma’s. Op deze manier draag ik graag bij aan het herstel van je emotionele evenwicht.

Albert over zijn ervaring bij mij:
De workshop van Anke laat je met simpele oefeningen voelen en ervaren wat je lijf je eigenlijk zegt. Anke neemt daarin de tijd en heeft een fijne manier van begeleiden. Aanrader!

Het is mijn passie om anderen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Door middel van mijn haptonomie praktijk creëer ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin mensen hun eigen kracht kunnen ontdekken en ontwikkelen. We beginnen daar met een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin je je zorgen en problemen deelt en dan kijken we samen of en hoe we verder gaan.

De juiste balans vinden

Mijn aanpak is holistisch en persoonlijk, waarbij ik gebruik maak van verschillende technieken en methoden om de individuele behoeften van mijn cliënten te begrijpen en te ondersteunen. Ik geloof dat het essentieel is om de juiste balans te vinden tussen lichaam, geest en ziel.

Katinka over haar ervaring bij mij:
Zeer prettige en persoonlijke benadering! Je komt als herboren hier uit.

Opleidingen

 • Coach Practitioner
  BGL & Partners – 2019 – 2020
 • Haptonomisch Professional
  Academie voor Haptonomie – 2020 – 2023

Certificaten

 • Verbindende Communicatie integratiejaar
  Vine Coaching – 2017
 • TMA (Talenten Motivatie Analyse)
  Balansgroep – 2015

Neem contact met mij op 

Dus als je op zoek bent naar meer zingeving, persoonlijke groei en welzijn, nodig ik je uit om contact op te nemen en samen aan de slag te gaan. Laten we samen jouw unieke pad ontdekken en bewandelen, zodat je kunt leven vanuit authentieke vreugde en vervulling.